Toezicht op de praktijk

De praktijk wordt ondersteund door enerzijds de Raad van Toezicht, die bestaat uit drie professionals en anderzijds door een Adviesraad, die bestaat momenteel uit meerdere ouders van huidige cliënten van de praktijk.

 

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht heeft als voornaamste taak om toezicht te houden op het bestuur vanuit de directie en op de algemene gang van zaken binnen Praktijk 'Jij en Ik'. De leden staan de directie met raad terzijde. De Raad van Toezicht zorgt onder meer door evaluatie en advisering dat Praktijk 'Jij en Ik' is voorzien van een capabel bestuur. De Raad van Toezicht is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Adviesraad

De Adviesraad van Praktijk 'Jij en Ik' heeft als hoofddoel het optimaliseren van de kwaliteit van zorg. Met als subdoelen 1) belangen cliënten behartigen 2) klachten en/of wensen signaleren vanuit cliënten 3) interactie tussen cliënt en zorgaanbieder stimuleren, hoe worden (beleid)ontwikkelingen binnen de organisatie ervaren? Per schooljaar zullen er minimaal twee officiële bijeenkomsten zijn, waarbij de adviesraad - zoals de naam doet vermoeden - een adviserende rol heeft.

Interesse in deelname? Neem vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Input? De adviesraad is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., welke beheert worden door de deelnemers.