OPEN SOLLICITATIES:

Praktijk ‘Jij en Ik’, gevestigd in Reek (Noordoost Brabant), is een groeiende organisatie en zoekt met enige regelmaat nieuwe collega's:

 

Groepswerker en/of Ambulant Hulpverlener

(minimaal 24-36 uur per week, in overleg)

 

Functie Groepswerker:

Groepswerker

 • De inhoud vormgeven van de naschoolse dagbehandeling;
 • Uitvoering geven aan de naschoolse dagbehandeling;
 • Werken op een doelgerichte, methodische wijze vanuit het competentiegerichte model;
 • Meedenken over en ontwikkelen van de inhoud, implementatie en praktische uitvoering van de naschoolse dagbehandeling;
 • Het evalueren van de naschoolse dagbehandeling in samenwerking met de aandachtfunctionarissen en betrokken behandelaar.

 

Functie Ambulant Hulpverlener:

Ambulant Hulpverlener

De ambulant hulpverlener biedt begeleiding aan kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun ouders/verzorgers met autisme, adhd en aanverwante stoornissen. Begeleiding is gericht op alle levensgebieden en ook het netwerk van de cliënt wordt hierbij betrokken. De hulpvragen van onze cliënten zijn heel divers. Hulpvragen variëren van enkelvoudige basis vragen tot complexe problematieken binnen een multi-problem gezin. Dit vraagt van de ambulant hulpverlener veel aanpassingsvermogen, kennis over autisme/adhd maar ook het vermogen om buiten de kaders te denken en altijd te zoeken naar mogelijkheden. Vaak zijn er, naast het netwerk van de cliënt, meerdere hulpverleners betrokken en is samenwerken een belangrijke eigenschap van de ambulant hulpverlener.

Je werkt methodisch, maakt zorgplannen, bent oplossingsgericht, hebt oog voor het cliëntensysteem en haalt de krachten van cliënten naar boven.

 

Wij vragen:

 • Een hulpverlener met minimaal een afgeronde HBO opleiding. SKJ registratie is een pre. Je hebt ervaring met autisme begeleiding en aanverwante problematiek en/of ervaring binnen de psychiatrie. Je hebt kennis van oplossingsgericht - en systeemgericht werken. Denkt buiten de kaders, werkt transparant en kan aansluiten bij de behoefte van de cliënt.
 • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Werken in een kleinschalige instelling, korte lijnen, veel ruimte voor eigen inbreng. Scholingsmogelijkheden, intervisie en individuele werkbegeleiding.

 

Wij bieden:

Kandidaten zijn, gezien de aard van de werkzaamheden, bij voorkeur woonachtig in de directe regio van de praktijk (Noordoost Brabant).

We bieden jou een contract van 24-36 uur per week voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband..

Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Jeugdzorg. Deze functie is ingeschaald in Schaal 7 of 8. Afhankelijk van je werkervaring. 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Reiskostenvergoeding
 • Dertiende maand / Eindejaars Bonus
 • 8% vakantiegeld
 • ORT
 • Bedrijfstelefoon
 • Werklaptop
 • Jaarbudget voor professionele ontwikkeling

 

Interesse?

Ben je enthousiast over de functie en er van overtuigd dat jij en praktijk ‘Jij en Ik’ bij elkaar passen? Solliciteer naar de 'functie van Groepswerker' en/of de 'functie Ambulant Hulpverlener'.

Je kunt reageren door een motivatiebrief met CV te sturen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heb je vragen over deze functie? Martijn Vos, directie, maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel gerust op: 06-41143151

 

Praktijk ‘Jij en Ik’ is een erkende zorginstelling die zich sinds 2006 richt op het bieden van begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met ontwikkelingsproblemen of -stoornissen zoals AD(H)D, ASS. Daarbij wordt tevens het omringende netwerk betrokken. De praktijk biedt een totaalaanbod dat flexibel ingezet kan worden en varieert van lichte ambulante zorg tot meer intensieve begeleiding en (gezins)behandeling. Concreet kunnen gezinnen bij de praktijk terecht voor individuele behandeling- danwel begeleiding, Verblijf Specialistisch behandelgroepen (logeerweekenden), diagnostiek, advisering en consultatie voor de nulde en eerste lijn.  

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties kunnen ter aller tijden verzonden worden aan Martijn Vos.

Mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Open Sollicitatie' en uw naam.

 

Stage aanvraag

Alleen kandidaten voor een fulltime 3de jaars HBO-stage kunnen een brief/cv sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sollicitanten voor een stageplek van de opleiding Pedagogische Wetenschappen (master) kunnen hun brief/CV sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een vereiste om stage te lopen is dat je in het bezit bent van een auto.

 • September route: mogelijkheid te reageren tot en met 1 mei
 • Februari route: mogelijkheid te reageren tot en met 1 november